7 spill som beviser at PlayStationVR kan gi deg fantastiske VR opplevelser

PlayStation sin slippdato 13 oktober begynner å nærme seg, og vi kunne ikke vært mer begeistret for det. Tilgjengeligheten og konsollbasert VR kommer til å gi VR bransjen et skikkelig løft. Selv om det er en viss bekymring om konsollen greier å drive «tunge» VR spill.

PS4 har allerede begynt å se utdatert ut i forhold til de kraftige pc’ene som kjører Oculus Rift og HTC Vive. Spill som Uncharted 4 ser helt utrolig ut, men på bekostning av frame rate eller oppløsningen. Selv Sony har sine tvil på om konsolen har det som trengs, så de har bekreftet en ny konsole med bedre spec.

Men ikke vær bekymret, PSVR kommer ut med noen spill som ser fantastiske ut! Her kan du se noen av de.

Robinson: The Journey, fra Crytek

EVE: Valkyrie, fra CCP Games

Battlezone, fra Rebellion

Resident Evil 7: Biohazard, fra Capcom

RIGS: Mechanized Combat League, fra Guerrilla Cambridge

Wayward Sky, fra Uber Entertainment

Farpoint, fra Impulse Gear

Legg igjen en kommentar
(Visited 78 times, 1 visits today)