SteamVR støtter nå Oculus Touch

Oculus har fått mye negativitet mot seg sist uke pga eksklusive spill, mens Steam nå har lagt til muligheten for å bruke Oculus Touch på SteamVR som gir Oculus brukere muligheten til å spille de fleste spillene Vive brukere kan spille.

Ifølge flere rapporter fra utviklere, har Valves plattform for VR intigrert Oculus sine kontrollere Touch. Det er ifølge en nylig tweet fra Daniel Nyberg som viser Oculus Touch ikonene som er lagt til i SteamVR betaen. Andre kommentarer og svar på tweeten bekrefter at dette fungerer.

Skjermbilde

Dette er gode nyheter for både VR utviklere og brukere. Dette betyr at Oculus Touch vil bli støttet i spill utgitt av Steam når kontrollerne kommer i år, og ikke bare låst til Oculus Home Store.

Sist uke avslørte også Oculus nye Touch titler som du kan lese mer om her: 30 spill som er klare for Oculus Touch i år.

Legg igjen en kommentar
(Visited 148 times, 1 visits today)