Oculus Rift og Gear VR får deres første cross-platform spill

Siden Rift og Gear VR opprinnelig er utviklet av Oculus begge to, så er det logisk at headsettene vil se mange av de samme spillene, dette betyr også at muligheten for flere cross-platform spill også vil komme. Anshar Wars 2 er det første spillet av denne typen til å bli lansert på begge headsettene.

Anshar Wars 2 er et tredje persons «space combat simulator» der du flyr rundt på planeter og i verdensrommet i en episk dogfight med andre spillere. Spillet har vært tilgjengelig på Gear VR siden sent i fjor, mens det ble lansert til Oculus Rift denne uken til $9.99. Spillet kommer med alt innholdet man finner på Gear VR versjonen, men har fått litt forbedret grafikk og effekter.

Les våres anmeldelse av Anshar Wars 2 her

Med cross-platform støtte så vil Oculus Rift spillere få mulighet til å utfordre Gear VR spillere i en episk kamp om dominans i verdensrommet gjennom online kamper. Flere spill vil nok få denne funksjonen i fremtiden, som for eksempel: End Space, Herobound og Into the Dead.

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 70 times, 1 visits today)