Capcom oppsummerer reaksjonene på Resident Evil 7: Biohazard

At Resident Evil 7 blir tilgjengelig til Playstation VR er stort for virtual reality industrien. Få store spillaktører har turt å satse skikkelig på virtual reality og derfor har det vært mangel på gode AAA spill, men det ser ut som Capcom kommer til å bli en av de første.

Ikke misforstå meg når jeg sier mangel på gode spill, det finnes mange spill og opplevelser som har overgått alle forventninger når de har blitt lanser, for eksempel Anshar Wars 2 til Gear VR som ble laget av en person uten erfaring innen spillutvikling, og Edge of Nowhere som til nå er et av de beste spillene vi har testet på Oculus Rift er begge fantastiske opplevelser, men vi føler at det er lite nytt fra de virkelig store aktørene.

Capcom har nylig sluppet en ny video som oppsummerer reaksjonene til de som fikk testet Resident Evil 7 på E3 i Los Angeles to uker tilbake. Og som forventet så leverer spillet kvalitets skrekk opplevelser (ifølge testpersonene), og dette var bare en demo av fullversjonen som blir sluppet 24. januar neste år.

Til og med Paul Anderson, direktøren for Resident Evil filmserien kommenterer at han er veldig imponert over teknologien, og sier at han har mest sannsynlig kommer til å lage en liten kortfilm i VR til neste år for å «øve» på en full film senere.

Playstation VR vil bli tilgjengelig den 13. oktober i år.

Legg igjen en kommentar
(Visited 107 times, 1 visits today)