Magic Leap og Lucasfilm lager en Star Wars AR opplevelse

I all hemmelighet har Magic Leap gått i samarbeid med Lucasfilm for å få C-3PO til live i ditt hjem.

ILMxLAB har lastet opp videon som du kan se ovenfor, her viser de en demo av AR opplevelsen filmet igjennom Magic Leap teknologien.

“Magic Leap is creating a whole new medium, Mixed Reality Lightfields, designed to harness the power of your imagination and take you to places you never thought possible,” said Magic Leap CEO Rony Abovitz in a statement. “Collaboration between our two companies is a perfect fit, and I can’t wait to share the results with the world.”

Som en del av samarbeidet vil Lucasfilm åpne opp en egen avdeling i hovedkvarteret deres i  San Francisco der ansatte fra Magic Leap kommer til å jobbe med VR opplevelser, dette vil gi Magic Leap sin første tilstedeværelse i byen. (Magic Leap har i dag kontorer i Florida).

Legg igjen en kommentar
(Visited 78 times, 1 visits today)