Tidligere «Halo» utviklere jobber med nytt AAA spill til Oculus

Force Field VR har bekreftet at de jobber med et stort AAA prosjekt eksklusivt til Oculus Rift. Creative Direktør Martin De Ronde bekreftet dette i sin tale på 2016 Develop: Brighton konferansen i dag. Utviklerne gikk ikke mye i detaljer på hva slags spill de holder på med, kun tittelen «Converting an Established Genre into VR: Pitfalls and Opportunities» En lang og uklar tittel, men spillet skal visst ha et ovenfra-ned perspektiv.

Force Field VR har en ganske interessant historie bak seg. Tidligere i år slo de seg sammen med Vanguard Games, utviklerne back to spin off’s fra Microsoft sin Halo serie, Halo: Spartan Assault og Halo: Spartan Strike. Begge disse var «Top Down Shooters» så spillet vil ha likhetstrekk til dem. Oculus VR’s Jason Rubin kommenterte dette og kalte utviklerne et talentfullt lag som har de riktige kreative og tekniske evnene til å gi oss en bra VR opplevelse. Siden Rubin diskuterte dette selv så kan man anta at Force Field jobber tett med Oculus om dette.

Eksklusiviteten til Oculus er bare en midlertidig ting, og De Ronde bekrefter at de vil jobbe med andre headsett etterhvert.

 

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 93 times, 1 visits today)