Slik sparer du strøm når du spiller Pokemon GO

De siste dagene har Pokemon GO blitt en massiv suksess, med millioner av spillere over hele verden. Men moroa varer bare så lenge batteriet varer, så følg disse tipsene for å spare på batteriet når du er ute å fanger Pokemon.

Aktiver Battery Saver i spillet.

Pokemon-Go-Battery-Life

Det viser seg at Pokemon GO har sin egen batterisparemodus som du kan slå på som reduserer oppdateringfrekvensen og dimmer lyset når du ikke aktivt spillet.

For å aktivere den trykker du først på Pokeballen, så går du til innstillinger, kryss av sirkelen til høyre for Battery Saver. Nå trenger du ikke å slå av skjermen og du vil fortsatt få varsler fra spillet.

Skru av AR

Pokemon-GO-iOS-screenshots

Dette høres kanskje rart ut at vi anbefaler folk til å skru av denne funksjonen da vi er en nettside som fokuserer på AR og VR, men ved å ofre muligheten til å se pokemon i den virkelig verden sparer du utrolig mye batteri. For å slå av denne funksjonen trykker du bare på AR oppi høyre hjørnet når du sikter deg inn på en Pokemon.

Skru ned lysstyrken

Dette er en «no brainer», men sannheten er at det kan hjelpe litt, og når du er ute for å fange hjelper hver liten ting du kan gjøre.

Disse tipsene bør hjelpe deg slik at du kan være enda lengre ute å fange Pokemon. Men om du virkelig setter deg inn i spillet burde du vurdere å kjøpe en powerbank du kan koble til telefonen.

Legg igjen en kommentar
(Visited 742 times, 1 visits today)