Vi tester: Affected: The Manor

Affected: The Manor er et av de nyeste grøsser-spillene til Samsung Gear VR. Det er et FPS spill der du må finne veien ut av et hjemsøkt gammelt herskapshus.

Vi kan allerede si at dette er et av de beste grøsserspillene vi har prøvd til nå i virtual reality, grafikken og effektene er utmerket og spillet kjører glatt på headsettet våres. Du kan bruke både touchpaden på headsettet og en bluetooth kontroller for å styre karakteren i spillet (vi brukte Razer Serval kontrolleren våres).

Spillet kjører fantastisk og realismen er utmerket, du får virkelig følelsen av å være en del av spillet. I begynnelsen av spillet får du en advarsel om å ikke bruke for lang tid, men det er så mye rart å utforske at dette er vanskelig å opprettholde. Det var for det meste et par «jump scares» som satte meg på jakten av en vei ut fortere enn normalt. I videoen under så kan du se meg ta en runde gjennom herskapshuset og hvordan jeg reagerte på spillet.

OBS!!! hvis du har planer om teste spillet selv så burde du gjøre det før du ser denne filmen, den kan inneholde spoilers (avsløringer)

Hvis du liker grøssere og «jump scares så er dette spillet et absolutt «must have» i samlingen din, og til kun $2.99 så er det virkelig verdt prisen.

terningkast 5

Legg igjen en kommentar
(Visited 274 times, 1 visits today)