Valve legger til «VR Spectator Mode» til DOTA 2

Valve’s neste VR kompatible spill har endelig kommet… på en måte.

DOTA 2 har kommet med en ny oppdatering basert rundt årets offisielle e-sports mesterskap, The International, som starter tidlig neste uke og vil holde på til midten av august. De nye funksjonene vil gi deg mulighet til å tjene opp Battle Points for å satse på det laget som vinner. Men det mest spennende ved oppdateringen er at spillet vil få HTC Vive støtte.

Nei, du kan ikke spille DOTA 2 i VR, du vil kun være en tilskuer hvor du har to forskjellige valg. Du kan enten se kampen på en massiv skjerm eller du kan hoppe inn i spillverden selv. Derfra kan du se hele kampen i VR fra et fugleperspektiv eller teleportere deg i midten av blodbadet.

Som du kan se ovenfor ser VR modusen ganske god ut. Du kan teleportere deg rundt arenaen med Vive sine posisjons kontrollere og få opp et kart foran deg som viser hvor kampene skjer. Dette er da blitt Valve sitt andre spill som har fått VR support, det første var Valve’s minispill The Lab.

Legg igjen en kommentar
(Visited 80 times, 1 visits today)