Her er Samsung sin nye Gear VR og Galaxy Note 7

Etter en uke med rykter og spekulasjoner har Samsung endelig bekreftet at det kommer en ny versjon av Gear VR.

I desember vil det være to år siden Samsung og Oculus begynte sitt samarbeid for å slippe den første Samsung Gear VR, dette headsettet var bare kompatibelt med Galaxy Note 4, og ble hovedsakelig sluppet for utviklere som jobbet med applikasjonsutvikling.

Gear VR vil ha flere USB tilkoblingsmuligheter
Gear VR vil ha flere USB tilkoblingsmuligheter

Den nye versjonen vil gi avkall på det hvite og grå fargevalget den tidligere versjonen hadde, og går nå over til en svart og marineblå farge. Dette er noe som er et stort pluss, da den hvite fargen rundt linsene kunne være veldig distraherende og ødeleggende når man skal «føle» at man er i en annen verden.

Den nye Gear VR er litt større enn sin forgjenger, den vil hoppe fra 96 til 101 graders synsfelt. Det vil også være noen fysiske endringer som en Oculus Home knapp, som vil gjøre slik at du kan hoppe rett ut i Oculus Home. Det vil også være en egen meny knapp slik at du slipper å holde fingeren inne på touchpadden slik den forrige hadde. Touchpadden vil også bli større og vil ikke lenger være sporete.

Side panelet av den nye Gear VR
Side panelet av den nye Gear VR

Det nye headsettet vil være kompatibelt med den kommende Samsung Galaxy Note 7 via en USB- C kontakt, og samtidig bakoverkompatibel med eldre telefoner via en micro USB adapter.

Legg igjen en kommentar
(Visited 120 times, 1 visits today)