Ny Pokemon Go oppdatering på vei

Neste oppdatering vil la deg velge en «Pokemon Buddy»

Niantic, utvikleren av Pokemon Go gjør seg klar for å slippe en ny oppdatering til det populære mobilspillet. Snart så vil du kunne velge din egen favoritt av alle pokemonene du har skaffet deg. Når du da har valgt ut hvilken pokemon du vil ha som din reisekammerat, vil denne vises ved siden av din avatar  i profilen din. Du vil også motta spesielle premier fra din «Buddy» som å motta candy når du går med den. Dette vil gjøre livet mye enklere for de som ønsker å utvikle eller oppgradere en pokemon som er vanskelig å finne.

Pokemon Go buddies-650-80

Niantic sier også at din «Buddy» vil gi deg andre unike premier men vil ikke gå dypere inn i detaljer om dette. Firmaet forteller heller ingenting om når oppdateringen vil komme, men hinter til at den vil være på plass nå i høst.

Kilde

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 598 times, 1 visits today)