Call of Duty kommer til virtual reality

Det siste tilskuddet til den populære spillserien Call of Duty heter Call of Duty: Infinite Warfare. Spill-serien begynte kanskje som en realistisk First Person Shooter(FPS) fra andre verdenskrig, men har nå forlatt bajonettene og panserkjøretøy mot plasma kanoner og romskip.

Infinite Warfare tar deg med i fremtiden der du vil løpe rundt med et arsenal av futuristiske våpen. I et håp om å lokke til til seg flere spillere vil Infinity Ward også gi tilgang til litt mer futurisme, nemlig virtual reality støtte.

Call-of-Duty-Infinite-Warfare_6-WM-1200x668

Nå er det ikke slik at du vil kunne løpe rundt i spillet med et vr headsett. Infinity Ward har annonsert at CoD vil ha en ekstra nedlastbar DLC til Playstation spillere med tilgang til Playstation VR. DLCen vil la deg styre et Jackal romskip som ifølge de som testet demoen minner veldig mye om EVE: Valkyrie.

Dette har kanskje ikke så veldig mye med Call of Duty å gjøre, men det er alltid gode nyheter når store spillselskaper snuser på virtual reality teknologien.

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 132 times, 1 visits today)