Pokemon kalkulatoren, hvilken pokemon burde du satse på?

Hvilken Pokemon er verdt å samle på, og hvilken burde du sende i kværna til professoren?

pidhey grinder pokemon

Ettersom du fanger flere pokèmon i Pokèmon GO, så vil du samle en god del candy og stardust, disse kan bli brukt til å evolve og levle pokèmonene dine. Men hvilken pokemon burde du satse på for å utvikle den beste av sitt slag? og hvilken pokèmon fortjener en enveis-tur ned i kværna til professoren? Her har vi noen tips til deg.

Vent og samle

Det er fristende å begynne ¨»power up» pokèmon så fort du har mulighet for å bli med i kampen om gymmene, men dette er ikke alltid det smarteste valget. Til og med den mektige Dragonite kan ha en bakside som kan komme som et smell etter at du sløste bort de mangfoldige tusen stardusta for å få levlet opp CPen dens. Mange av dere har kanskje hørt folk snakke om IV i pokemon go sider og forum. Dette betyr «Individual Power.» Alle pokemon har sin egen IV som består av 3 forskjellige statistikker: stamina, attack og defense, disse statistikkene kan variere fra 0 til 15 på samme type pokemon og vil øke/redusere deres ferdighet i kamp.

Evolve eller Transfer

Som du kanskje har skjønt til nå så er det å fange den beste pokèmonen nå blitt en hel del vanskeligere. Ikke bare må du få tak i en med best IV, men også en med beste moveset (angrep.) Hvis du har planer om å evolve en pokèmon så ta en titt på pokèmon IV kalkulatoren. Her kan du se om din pokèmon vil gi best avkastning når du utvikler den eller om du burde satse på en annen, moveset er dessverre litt vanskeligere å gjøre noe med siden disse også forandrer seg når du evolver din pokemon.

Vent med power up

Mange ønsker å utvikle pokèmonen sin så fort som mulig, men dette vil vi råde deg til å ikke gjøre før du er over level 20. Det er stor sannsynlighet for at du kommer til å finne samme pokèmon bare i mye høyere CP i høyere level og da er det greit å ha samlet en del stardust fra før. Det er også best å alltid evolve først og så power up etterpå siden du da vet hvilket moveset du ender opp med og om pokèmonen er verdt å satse på.

Legg igjen en kommentar
(Visited 2 519 times, 1 visits today)