Oculus Touch pris muligens avslørt i London

Den etterlengtede kontrolleren for Oculus Rift har fortsatt ikke fått en offisiell pris eller utgivelsedato – men en tweet fra Nick Summers viser at prisen vil ligge på 189 pund.

Selv om det ikke viser et bestemt sted i tweeten, så kan det se ut som at bildet er tatt i en Game butikk i London’s Westfield Stratford shoppingsenter, en britisk videospill butikk som er ganske lik Gamestop. Game er også en offisiell forhandler av Oculus produkter.

skjermbilde

Dette er ikke den første pris lekkasjen for Oculus Touch, en tysk elektronisk nettbutikk la ut touch på sine sider med en prislapp på 199 euro, og med en leveringsdato 21 november. Pris og frakt informasjon har i ettertid blitt fjernet fra nettsiden.

mediamarkt

Legg igjen en kommentar
(Visited 85 times, 1 visits today)