Er det fortsatt håp for Alien: Isolation VR?

Alien: Isolation var kanskje et av de største håpene vi hadde for en skremmende VR opplevelse.

Til og med som et vanlig dataspill var den siste utgaven i Alien serien en skremmende opplevelse. Et kjapt søk på youtube og vi kan se at dette ikke er noe spill for reddharer. Våres absolutte favorittvideo kommer fra SovietWomble.

Alien: Isolation kom ut med en demo-versjon til Oculus Rift DK2, og ble skrytt opp i skyene av kritikere. Derfor var det en stor skuffelse da vi fikk høre at grøsserspillet’s VR versjon ble skrapet før det kom ut. Enkelte klarte å justere config filen nok til å finne frem VR støtte til DK2 igjen, det som overrasket mange var at spillet fungerte på headsettet, og mer enn det, det fungerte overraskende bra. Problemet var at utviklerne ikke hadde satt seg nok inn i virtual reality, og valgte å droppe støtten.

Men nå ser det ut som det kan være et håp om VR støtte likevel. Nylig så kommenterte Sega’s europeiske sjef Jurgen Post:

VR has caught the whole company’s attention, We have a lot of VR kits in the office and people are playing with it. We are exploring ways to release games. We’ve not announced anything, but we are very close to making an announcement.

og

We did Alien: Isolation about three years ago on Oculus Rift, it was a demo that was bloody scary. To bring that back to VR would be a dream and dreams can come true… VR will take time, but we will start releasing some titles just to learn. It is a platform for the future.

Hvis du er enig i at en VR versjon av Alien: Isolation burde være på planen så kan du gå til Change.org og signere underskriftskampanjen for å få spillet til VR, i skrivende stund er det 1384 som har signert.

Legg igjen en kommentar
(Visited 234 times, 1 visits today)