Oktober vil bli årets VR måned

Selv om du eier et av VR headsettene eller har prøvd det hos en venn, så kan ingenting forberede deg på hva som vil skje neste måned! Tre store VR plattformer skal lansere nye produkter før desember, i tillegg til mange nye avsløringer.

Selv om vi og mange av dere som leser dette er godt kjent med virtual reality, så er det mange der ute som ikke har hatt nytelsen av å få teste ut teknologien. Men fremover nå vil vi snart begynne å se headsett utstilt i butikker rundt omkring, og med Sony sitt VR prosjekt PSVR så vil vi se en VR teknologi til en litt mer omgjengelig pris enn tidligere.

Google Daydream

Ønsker du deg virtual reality på telefonen din, men vil ikke ha en Samsung telefon? eller syntes du Google Cardboard er litt for dårlig? Da kan du glede deg til Google Daydream. Dette blir Samsung Gear VR’s største konkurrent. Du vil kunne få et headsett, en bevegelses-kontroller, og programvaren til mobilen din hvis du eiere enten Samsung, HTC, LG, MI, Huawei, ZTE Asus eller Alcatel. De nyeste telefonene til disse leverandørene vil alle ha mulighet til å kjøre Daydream.

Oculus Touch

Noe alle som eier en Oculus Rift CV1 har ventet på er Oculus sine bevegelses-kontroller. Dette vil sette en skikkelig konkurranse opp mot HTC Vive, som allerede har hatt slike kontrollere en stund. Vi får bare håpe at lanseringen går litt bedre enn hva vi tidligere har opplevd hos Oculus.

Playstation VR

Den 13. oktober er den offisielle datoen til Sony’s PSVR, dette vil nok bli et av virtual reality headsettene vi vil se i flest hjem, siden den vil koste under halvparten av prisen til Oculus Rift og HTC Vive. Mange av oss har allerede en PS4 i huset også, noe som gjør den enda billigere. Bare husk å få tak i noen kontrollere og et kamera i tillegg.

Legg igjen en kommentar
(Visited 89 times, 1 visits today)