Hvordan fylle de siste plassene i pokedexen

Pokemon GO har kanskje mistet mange spillere den siste tiden, men det finnes fortsatt noen av oss som fortsatt har et ønske om å fylle ut de siste plassene i pokedexen.

Dette er ikke en lett oppgave nå som Pokevision og lignende apper blir bannlyst av Niantic, men er det fortsatt noen måter å få gjort dette på?

Ja det finnes noen måter som gjør det enklere for deg å finne den ene Dragoniten eller Laprasen du leter etter, og nå som det prates om Gen 2, så er det kanskje på tide å finne de. For å gjøre dette kan du ta en titt på: Fastpokemap.

fastpokemap

 

På fastpokemap trenger du ikke logge deg inn med din pokemon Go konto, så Niantic har ingen måter å spore deg, og muligens banne deg fra spillet hvis du bruker det. Fastpokemap skanner området rundt deg for pokemon du kan fange i spillet, og du kan også velge områder du har lyst til å skanne ved å klikke på kartet. Programmet har opplevd stor pågang i det siste, så det kan ta litt tid å skanne områder, men den vil vise hvilke pokemon som er i området du skanner. Hvis du er ute å kjører kan du også sette på GPS tracking som skanner områdene du har passert.

Dette programmet vil mest sannsynlig bli lagt ned av Niantic etterhvert også, så man burde være kjapp.

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 397 times, 1 visits today)