Oculus Touch feste følger med for Rock Band VR

Oculus Touch er den manglende brikken i puslespillet for mange VR spill, Oculus Touch tillater oss å få hendene våres inn i den virtuelle verden. Men for Rock Band VR må du likevel ha litt flere ting.

Du vil bruke Rock Band gitaren som allerede er ute for PC, men for å spore hele gitaren i spillet så vil det følge med en holder som man fester på toppen av gitaren, i denne holderen kan du feste den ene kontrolleren for Oculus Touch slik at gitaren spores i spillet og etterligne dine virkelige bevegelser.

LES OGSÅ: Rock Band VR kommer til Oculus Rift

rockband-vr-oculus-rift5

I en ny artikkel fra The Verge er det uttalt at alle som kjøper Oculus Touch vil få holderen for gitaren gratis med kjøpet, Harmonix har også bekreftet at dette stemmer. Men selve gitaren må du kjøpe separat.

For nå så vil Rock Band VR bare la oss spille med gitar, men vi håper på at spillet blir kompatibelt med trommer etterhvert. Spillet vil fortsatt holde sin klassiske stil hvor du ser fargede linjer dukker opp.

Legg igjen en kommentar
(Visited 68 times, 1 visits today)