Facebook annonserer: Standalone VR headsett

CEO Mark Zuckerberg har meddelt at Facebook jobber med at Standalone (trådløst) VR headsett som kan lese posisjonen din fra headsettet

Mark kunne fortelle at «Inside out» posisjons sporing er et av de største problemene som enda ikke er løst for et rimelig VR headset, «Inside out» tracking betyr at VR headsettet har et eksternt kamera eller basestasjon som kan lese hvor du er plassert i den virkelige verden for å speile dette i spillet. Et av de største problemene er at dette vil kreve så mye strøm at headsettet vil kun brukes i noen få minutter før det vil være tomt for strøm. Ingen ønsker seg et headset som kun varer i noen få minutter før den må lades igjen, og det er utfordringen Oculus vil jobbe med i fremtiden.

We’re working on this now,” Zuckerberg said. “It’s still early, We have a demo, but we don’t have a product yet.

Headsettet vil kunne operere trådløst og lese av brukerens posisjon uten eksterne kameraer eller sensorer. Det var sparsomt med informasjon rundt prosjektet, men vi satser på at mer informasjon vil komme på CTO John Carmack’s keynote i morgen.

zuckerberg_oculus

 

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 79 times, 1 visits today)