Her er 4A Games sitt kommende VR spill, «Arktika.1»

4A Games har endelig avslørt sitt kommende VR spill «Arktika.1», som er et apokalyptisk skytespill for den kommende Oculus Touch platformen.

Arktika.1 setter deg i skoene til en bevæpnet leiesoldat som har i oppgave å forsvare og støtte en liten gruppe overlevende i det som en gang var en velstående by. Spillet er laget spesielt for Oculus Touch plattformen og vil komme eksklusivt til Oculus Rift, ifølge sjefprodusenten Jon Bloch. Bloch forklarte at Oculus har bidratt til å finansiere spillet og han tror ikke det ville eksistert hadde det ikke vært for Oculus.

I hovedsak tar Arktika.1 sted rundt 100 år frem i tid. En ukjent katastrofe har gjort at befolkningen har blitt spredd til små sivilisasjoner som må kjempe og samle de begrensede ressursene man finner.

Kampene i Arktika.1 er veldig strukturert rundt det å søke dekning fra fiender. Hvert kart har flere plasser du kan teleportere deg for å søke dekning, disse områdene er enten blå eller gule. Blå representer områder som er godt dekket, men litt lengre unna, mens gule områder vil bringe deg nærmere fienden for enklere skudd, men vesentlig mer utsatt for å bli truffet selv.

Spillet vil komme i 2017 og har enda ikke fått noe pris.

Legg igjen en kommentar
(Visited 149 times, 1 visits today)