Oculus Touch har fått pris og dato

Som forventet, så annonserte Oculus i dag både pris og lanseringsdato for Oculus Touch bevegelses kontrollene til Oculus Rift.

Kontrolleren vil koste $199 og kontrolleren blir sendt ut fra 6. desember. Dette ble bekreftet på Oculus sin keynote tale på Oculus Connect 3 developer conference i San Jose, California. Nye bilder ble også vist frem av det ferdige produktet, der vi ser blant annet forbedrede analog sticks. Forhåndsbestillingen begynner 10. oktober.

oculus-touch-5

Med disse kontrollene vil Oculus Rift og HTC Vive ligge tett opp mot hverandre i pris, der Oculus Rift + Touch kommer på $798 mens HTC Vive ligger på $799 inkludert kontrollene.

oculus-touch-3

Hvert sett med kontrollere kommer med en ekstra sensor, identisk til den som følger med Oculus Rift, dette vil gi Oculus Rift mulighet for room scale tracking. Oculus Medium, firmaets VR editor app vil også følge med produktet, og et plastikk klipp til å feste Touch kontrollen på Rock Band gitaren til det kommende spillet Rockband VR.

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 106 times, 1 visits today)