Lone Echo, et fantastisk Sci-fi spill for Oculus Rift.

Lone Echo ble avduket under Oculus Connect 3 arrangementet i dag, spillet er laget av Ready At Dawn, dette er de samme som laget spillene The Order: 1886, Okami, Daxter og flere God Of War spillene for mobil.

Spillet ser ut til å ha en fantastisk Sci-fi «feeling», og grafikken ser ut til å være noe av det bedre vi har sett den siste tiden.

I Lone Echo vil du spille som en android assistent som skal hjelpe mannskapet ombord på et romskip som har strandet ute i universet. I traileren nedenfor kan du se hvordan du vil være en del av et team i verdensrommet, hvor du må utføre flere oppgaver ved hjelp av Oculus Touch kontrollerne. Spillet har en lang single player modus, samt en 5vs5 multiplayer kampanje. Lone Echo er beskrevet som et av spillene som har tatt lengst tid å utvikler for VR, så dette låter bra.

Lone Echo er utviklet som et fortellende eventyrspill med stor fokus på NPC samhandling og historieelementer. Karakterene har utrolige detaljerte ansikter og noe av det beste stemme skuespillet vi har sett så langt for VR. Spillet er fortsatt under utvikling og har ikke noen fast dato for utgivelse.

Legg igjen en kommentar
(Visited 127 times, 1 visits today)