Utviklerne av «Invasion!» kommer med ny episode

Baobab Studios – utviklerne av kortfilmen Invasion! viste frem en teaser for deres neste prosjekt Asteroids! på Oculus Connect 3 developer conference denne uken.

Dette blir den andre episoden i kortfilm-serien Invasion!, men denne gangen befinner vi oss ikke på jorden lengre. Denne gangen følger vi de to klønete romvesnene vi traff i forrige episode (Mac og Cheez) mens de begir seg ut på et farlig oppdrag. I forrige episode var de skurker, vil de bli helter denne gangen?

Denne «teaseren» fra filmen, viser Mac som leker sammen med sitt robot-kjæledyr «Peas». Denne er ikke i VR, men klippet gir deg likevel en liten følelse av hva vi kan forvente. Hvis du vil se den i headsettet ditt kan du finne den gratis i Gear VR.

Se også: Kortfilmen Invasion! vil bli en Hollywood film

Asteroids! kommer neste år, og er gratis på Gear VR, og vil vare i ca tre minutter.

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 66 times, 1 visits today)