3 morsomme tilleggsprodukter til HTC Vive

HTC ønsker å få mer tilleggsutstyr til Vive headsettet sitt, og har derfor startet en konkurranse på Viveport, der de spør tilhengere om å designe sine egne ideer om tilleggsutstyr til VR headsettet. Den siste uken har det flommet inn med med forslag som tilhengerne kan stemme på. De 3 beste forslagene vil vinne sitt eget HTC Vive headsett, og vinneren av konkurransen vil få sitt produkt 3D printet.

Det finnes utallige forslag om våpen kontrollere og kroker til ledninger og duppeditter, men det finnes også noen forslag som virkelig fortjener litt ekstra oppmerksomhet.

Vive Hoverboard fra GabeMan

large-768x947

Med inspirasjon hentet fra «Tilbake til fremtiden» og «Tony Hawk’s Ride Board» så kan dette være noe for de atletiske der ute. Dette er hovedsaklig et skateboard med en gunnikule i midten, brettet har sensorer rundt kanten som kan «trackes» ved hjelp av Lighthouse sensorene, og vil sende bevegelsene dine inn i et potensielt skate/snowboard/surfe-spill.

Vive Pet Collar fra Katie_tripixels

pets

Kjæledyret ditt er kanskje ikke smart nok til å forstå at når du går rundt med en diger plastikk-klump på ansiktet, så burde han/hun skygge banen. Derfor har Katie-tripixels kommet opp med ideen om et artig lite «skjerf» til kjæledyret som inneholder sensorer. Du vil da kunne se hvor kjæledyret ditt er, og hvor det beveger seg inne i headsettet.

Player Tracking Camera Robot fra BOLL

camera

Hvis du er i Twitch bransjen, eller liker å filme deg selv mens du bruker VR headsettet ditt, kan dette være noe for deg. Denne roboten vil følge dine bevegelser og alltid ha deg i senter av skjermen.

Dette er bare noen få av forslagene HTC har mottatt, og det er over 3 uker igjen før konkurransen avsluttes, så det er fortsatt tid til å sende inn ditt forslag hvis du har et.

Legg igjen en kommentar
(Visited 148 times, 1 visits today)