Framestore slår seg sammen med Madefire for å skape tegneserier til VR

Batman, Superman, G.I. Joe og mange flere tegneserie-helter er snart å finne på Oculus.

På New York Comic Con denne uken avslørte Ben Wolstenholme (CEO av Madefire) at de hadde slått seg sammen med Fox, Oculus og skaperen av Kingsman og Watchmen: Dave Gibbons, for å utvikle VR Comics, en plattform der du kan lese tegneserier i virtual reality.

Madefire’s VR Comics app ønsker å skape en 3. dimensjon til den ellers ellers vanlige 2d opplevelsen vi har når vi leser tegneserier. Her føler du at tegneserien kommer til liv foran ansiktet ditt. Foreløpig kan du se: Revolution, Somnia: Origins, Injustice: Year One, Planet of the Apes: Memorial og MONO: The Old Curiosity Shop på appen, men Madefire håper å oppgradere til et fullt bibliotek innen jul.

Du kan finne appen ved å trykke på denne linken.

Legg igjen en kommentar
(Visited 76 times, 1 visits today)