Sony: Solgt flere hundre tusen headset

Vi kommer nok til å spille gjetteleken en stund før vi får noen offisielle tall fra Sony, men de har sagt at det i hvert fall er solgt noen hundre tusen.

Jim Ryan i Sony Interactive Entertainment kunne fortelle at lanseringen har solgt flere hundre tusen enheter, Ryan gikk ikke inn i detaljer, men kunne fortelle at interessen for PSVR var «betydelig» 3022394-psvr_g_02basert på forhåndsbestillingene. PSVR er for tiden utsolgt hos flere forhandlere, blant annet Amazon UK, som ikke vil få inn nye enheter før i desember.

Les også: Nå kan du kjøpe PlayStation VR tilbehør.

Hvis dette er sant, er det veldige oppmuntrende tall. Vi har fortsatt ikke noen solid statistikk på hvor mange Vive eller Rift som er solgt, men den høye prislappen og behovet for en ganske kraftig maskin er etableringshindrende for flere. Men for PlayStation VR vil det være enda lettere for folk å få VR inn i hjemmet sitt, da flere allerede sitter med en PS 4 og den lave prisen for PlayStation VR er også ganske positivt. Dette gir PlayStation en sjanse for å ta ledelsen i VR markedet, selv om det ikke er like avansert som en Vive eller Rift.

Det store spørsmålet er om Sony kan holde ledelsen etterhvert som PC-basert VR blir billigere. Forrige uke kunne Oculus sette ned minimum kravene for å drive Oculus Rift, noe som reduserte kostnadene kraftig om du vil hoppe inn i VR verden.

Legg igjen en kommentar
(Visited 105 times, 1 visits today)