Cloudgate CCO er allerede ute med ny stor oppdatering til Island 359

Bare to måneder etter lanseringen så får Island 359 sin første store oppdatering, og det er ikke for å fikse feil i spillet, men for å gi mer innhold.

Second blood heter oppdateringen som ble lansert i går, og den gir alle dinosaur jegerne der ute tilgang til nye våpen og nye dinosaurer. Spillet ble godt tatt imot da det ble lansert til HTC Vive for to måneder siden, men det slet litt med for lite innhold.

Les mer om Island 359 her

I denne nye oppdateringen vil vi se nye våpen som: Brock – en full automat G18 pistol, AX74 – en rifle ganske like til AK47, Pil og Bue og kastekniver. Alle våpnene har i tillegg fått nye sikter som lar deg skyte fra større avstand. Du vil også få en ny spillmodus: «Big Game Mode» der du vil føle frykten enda bedre når du kun er utstyrt med Pil og Bue og kastekniver. I den nye oppdateringen vil du også få muligheten til å støte på den gigantiske Triceratopsen, en rolig plantespiser til vanlig, men en dødelig stridsvogn når den blir forstyrret.

island-359-triceratops-1024x554

Spillet er nå tilgjengelig på Steam og har 25% avslag

Legg igjen en kommentar
(Visited 100 times, 1 visits today)