EVE: Valkyrie kommer snart til HTC Vive

CCP Games sitt spill «EVE: Valkyrie» hadde en vellykket lansering for PlayStation VR tidligere denne måneden, men de har fortsatt ett headsett igjen, og det er HTC Vive.

Etter en lang ventetid, ser det ut som at Steam VR versjonen straks er klar for lansering. CCP bekreftet denne helgen at EVE vil bli lansert iløpet av november, under EVE Vegas arrangementet. En spesifikk dato er ikke satt enda, men nyheten om at spillet vil komme for HTC Vive burde være en lettelse for flere Vive brukere.

Les våres anmeldelse av EVE: Valkyrie her.

CCP har ikke sagt noe om Vive sine bevegelseskontrollere er støttet i spillet, men tilbake i April rapporterte selskapet at de skulle se på det. Spillet vil selvfølgelig ha cross-play, som gjør at Oculus Rift, PSVR og HTC Vive spillere kan spille sammen.

eve-valkyrie-new

CCP kunne også fortelle at det vil bli noe nytt innhold til EVE: Valkyrie, som du kan se på bildet ovenfor så kan det se ut som et nytt «map». Utviklerne ville ikke si noe mer om dette, men det er nok en stor sjanse for at vi får vite mer om dette under PlayStation Experience arrangementet den 4 desember.

Legg igjen en kommentar
(Visited 115 times, 1 visits today)