Nå kan man bestille Oculus sensorer for 800Kr

Oculus har nå lagt ut sine sensorer for salg, disse sensorene er det som sporer de infrarøde lysene på headsettet, slik at du kan lene deg inn og inspisere objekter i den virtuelle verden.

Med sensoren følger det med en 5 meter lang kabel, slik at du kan plassere sensoren bak deg i rommet. Ordrene vil bli sendt ut mellom 13 og 20 desember. Bestillingen gjør du på Oculus sin offisielle side som du kan finne her.

oculus-positional-tracking-camera-multiple1

Med utgivelsen av en tredje sensor, så tar Oculus sine første skritt mot «room scale» VR, slik som de lovet på OC3 tidligere sist måned. Oculus sin CEO – Brendan Iribe annonserte at Rift vil være i stand til å «tracke» i 360 grader, slik som konkurrenten HTC Vive.

«Room scale» VR betyr at du kan snu deg rundt i 360 grader uten å miste sporingen av headsettet. Ved å kjøpe en ekstra sensor så fjerner du muligheten for at sensorene skal miste sporingen av headsettet og kontrollerne.

Legg igjen en kommentar
(Visited 899 times, 1 visits today)