Alibaba lokker med VR shopping opplevelse

Online shopping er noe som inngår hverdagen til de fleste nordmenn, og nå ser det ut som at en av de største aktørene i Asia har begynt å snuse på virtual reality.

Alibaba er Asia’s svar på Ebay, og flere tusen nordmenn handler derfra hver dag. Alibaba lokker med billige priser fra både privatpersoner, forhandlere og retail. Med bare noen få klikk kan vi sammenligne priser, design og funksjoner uten å måtte bevege oss ut i bilen for å traske rundt på senteret lengre.

En ny tweet fra Alibaba Group på Twitter viser oss en virkelig futuristisk måte å handle på nettet. Videoen viser at ved å ta på deg headsettet så blir du transportert til «The Big Apple» (New York.) Her vil du få mulighet til å sjekke ut flere kjøpesentere filmet i 360°, du kan gå rundt på senteret og kikke på vesker, sko, klær og mye annet. Når du velger et produkt vil en ny skjerm dukke opp der du får pris, informasjon og mulighet til å se produktet i 360° før du velger å legge det til i handlevognen.

Videoen viser noe som trolig er et konsept foreløpig, men dette ser jo helt fantastisk ut!

Legg igjen en kommentar
(Visited 121 times, 1 visits today)