Obduction kommer til PSVR, HTC Vive og Oculus Rift /m Touch

Cyan, spillstudioet som kom med de legendariske spillene: Myst og Riven på 90-tallet lanserte sitt nye spill «Obduction» på PC i August, og debuterte på Oculus sin plattform forrige uke. Nå har Cyan annonsert at spillet også vil komme til PSVR og HTC Vive, og i tillegg få støtte til Oculus Touch.

Dette vil hjelpe Cyan å nå ut til et bredere publikum med dette mystiske puslespillet som nesten kan kalles en oppfølger av Myst og Riven.

«Vi går all-in for VR» fortalte Rand Miller, administrerende direktør i Cyan, i et intervju med Gamesbeat. «Ved å slippe spillet til PlayStation vil vi nå ut til et enda bredere publikum. Jeg ble overrasket over hvor bra spillet så ut på en konsoll».

I Obduction blir du introdusert til en helt ny verden. En gjenstand faller fra himmelen og transporterer deg til en helt annen planet. Din oppgave er å utforske denne planeten og løse gåter.

Cyan har allerede begynt å jobbe med «hand-tracking» og «room-scale», som vil gi spillere mulighet til å berøre objekter i verden, knapper, spaker, dører, ventiler etc, du vil kunne plukke opp objekter for å undersøke dem nærmere. Disse nye funksjonene vil gi en mer engasjerende opplevelse for spillere med Oculus Touch, Move kontroller eller Vive sine bevegelses kontrollere.

Miller sier han er veldig spent på fremtiden til VR. Han sa at Obduction er bare begynnelsen på Cyan sine prosjekter innenfor VR.

obd-hunrath-11-100622949-orig

PlayStation vil bli den første konsollen hvor Obduction kan spilles og åpner opp for Sony’s 40 millioner PS4 spillere.

Spillet er allerede tilgjengelig for Oculus Rift og vil bli tilgjengelig på PlayStation og Vive i 2017.

Legg igjen en kommentar
(Visited 158 times, 1 visits today)