Opplev New York Maraton i virtual reality

Sports Illustrated, Life VR og Cyberlink har slått seg sammen for å lage en første persons virtual reality opplevelse der du kan se New York Maraton 2016 gjennom øyene på deltakeren Alex Christison.

New York Maraton er kanskje det største og mest ikoniske maratonet i verden, nesten 50,ooo deltakere fullfører løpet hvert år mens millioner av mennesker heier på fra sidelinjen. Den 42 kilometer lange veien fra start til mål tar oss gjennom alle fem bydelene i New York. På grunn av økt popularitet så er det ikke alle som får mulighet til å oppleve dette, men nå vil vi snart kunne oppleve dette i VR headsettene våres.

“With the launch of ‘26.2 in 360,’ we’re able to not only take our viewers on a journey that many will never otherwise take, but we are particularly excited about the timeliness of offering this experience,” sier Mia Tramz, ledende redaktør hos LIFE VR. “This year’s world-famous NYC marathon took place just a day ago, and by collaborating with the talented teams at Sports Illustrated and CyberLink, we’re thrilled to be able to offer this to our viewers the morning after the race.”

Opplevelsen som har fått navnet “26.2 in 360” ble filmet fullstendig på søndagens løp, og er nå tilgjengelig på Time Inc’s LIFE VR app på iOS og Android.

Nedenfor kan du få en liten smakebit av hvordan opplevelsen ser ut.

Husk at kvaliteten er mye bedre hvis du laster ned og ser filmen i headsettet ditt.

For å se hele opplevelsen gå til LIFE VR sin side og last ned appen deres

Legg igjen en kommentar
(Visited 88 times, 1 visits today)