«The Climb» kommer med ny destinasjon i Oculus Touch patchen

Oculus Touch vil lanseres om mindre enn en måned. Ved lanseringen vil det være flere nye og spennende spilltitler, men det vil også være nye oppdatering på spill som allerede er lansert. The Climb er et eksempel på et spill som allerede er ute på Oculus Rift som vil komme med en stor oppdatering når Touch kommer.

Crytek_TheClimb_Announcement_Screenshot3-980x551

Den første og kanskje den største endringen er at Oculus Touch versjonen av The Climb vil komme med et nytt nivå.

Les mer om «The Climb» her: Crytek kommer med nytt spill til Oculus Rift: The Climb.

The Climb har i dag tre ulike nivåer, eller «fjell», som spillerne må fullføre. Det å legge til enda ett nivå vil kanskje lokke enda flere folk til å kjøpe spillet. De har ikke kommet med noe mer informasjon angående det nye nivået. De kunne også fortelle at Oculus Touch og vanlig spillkontroll versjonen vil få forskjellige «leaderboards» i spillet. Du kan lese mer om dette under.

skjermbilde

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 102 times, 1 visits today)