«Google Earth VR» er lansert til HTC Vive

Google Earth VR starter først med en introduksjon av appen, her vil du gå gjennom Yosemite Valley som en gigant mens du ser ned på El Capitan over kanten av Half Dome. Så vil du bli teleportert til Paris, hvor du kan knele ned for å ta en bedre titt på Eifeltårnet. Etter den tre minutters lange introen vil du bevege deg sakte ut i verdensrommet helt til du står ansikt til ansikt med jorden, og en melding dukker opp: Welcome To Earth.

De har valgt å bruke flying som en måte å transportere deg rundt i verden på, høyden din fra bakken bestemmer hvor fort du vil kunne fly fra land til land. Synsfeltet ditt vil svekkes når du flyr fort for å unngå kvalme og hodeverk, slik som i Eagle Flight. De har også lagt ett svakt rutenett under føttene dine for å hjelpe mot kvalme og ubehag.

Men om flying ikke er noe for deg, så finnes det andre måter å komme seg rundt på. Du kan merke et sted du vil reise til med venstre hånden din og teleportere deg dit. Du kan også spinne jorden rundt i hendene dine for å navigere til steder.

earthvr_manhattan

Menyen har også en rekke destinasjoner du kan velge, hvor du da vil bli guidet igjennom stedet, som noen av planetens vakreste byer, ørkener og mye mer. Hver av guidene varer i omtrent 3 minutter og kan virkelig anbefales.

earthvr_menu

Google Earth VR er tilgjengelig i dag gjennom Steam VR, helt gratis!

Legg igjen en kommentar
(Visited 125 times, 1 visits today)