«Warhammer: Vermintide» får VR støtte i slutten av året

Warhammer: End Times – Vermintide er et co-operative førstepersons actionspill som foregår i Warhammer-universet. Den har en spillestil du enkelt kan sammenligne med Left 4 Dead, men med fokus på første-person nærkamper og finner sted i Warhammers historie.

Spillet ble opprinnelig laget til PC, men snart vil vi kunne spille det på PS4 og Xbox One også. Avdekket via en live stream på Twitch, I går satte «Fatshark» utviklerne sammen et team som hadde i oppgave å bringe Vermintide inn i virtuell virkelighet, og det vil komme ut før nyttår.

Teamet jobber med å bygge opp nivåer for VR-versjonen og legger til våpen beregnet til VR. I løpet av streamen viste de noen av nivåene og to våpen: en magisk skalle-stav og pil og bue. De ga også bort en datamaskin da fansen begynte å dukke opp på streamen.

Ditt startsted i Vermintide er byen Ubersreik, en sjøfartsby hovedsakelig bebodd av dverger og mennesker. Byen er overkjørt av Skaven, en gruppe rottelignende villmenn som holder til i kloakken som strekker seg til mange områder. Deres unaturlig metabolisme gir dem en skvetten natur som gir dem økt smidighet og hurtighet og gjør dem til den perfekte fiende for et høy-energi førstepersons skytespill og melee opplevelse som Vermintide.

Games Workshop har tatt Warhammer franchisen og sparket den i høygir de siste par årene. Verden presenterer så mange interessante innstillinger, raser og eventer, så det er ingen overraskelse at de har så mange spill som er spredt over en variert samling av sjangere. Fra første-person shooter «Space Hulk: Deathwing» til storskala strategi «Total Warhammer». Det alene gjør faktisk Warhammer samlingen av spill et godt sted å teste virtual reality-funksjonalitet. Flyttingen vil ikke bare være en å endre opp perspektiv, men en måte å se hva VR kan legge til i spillsjangre på forskjellige måter.

Legg igjen en kommentar
(Visited 139 times, 1 visits today)