Lær deg å spille instrumenter med Percussive VR

Virtual reality kan åpne opp muligheter til mange opplevelser som er utenfor rekkevidde for noen. Med VR kan du spille brettspill med andre mennesker på andre siden av jorden, du kan besøke fremmede land, utforske verdensrommet og mye mer. Nå kan du med hjelp fra Percussive VR få en annen form for opplevelse: Å lære å spille et instrument.

Det skulle bare mangle at musikklæring gjorde en opptreden i virtual reality, vi har jo tross alt simuleringer om alt fra grafitti tagging til Lastebil simulatorer. Percussive VR er utviklet av en som kaller seg Eisenhauer. Eisenhauer startet med slagverk i 6. klasse og holdt på med det gjennom videregående, men hadde verken råd eller plass til store instrumenter hjemme, derfor valgte han å utvikle Percussive VR. Ved hjelp av HTC Vive sin fantastiske posisjons sporing var dette et opplagt prosjekt for han.

I Percussive VR kan du foreløpig spille på: marimba, stål trommer og klokkespill, og du har et utvalg av klubber å spille med som forandrer de forskjellige lydene du kan lage. Dette er bare en tidlig utgave av spillet og Eisenhauer sier han ønsker å legge til flere instrumenter som xylofon, vibrafon, rørklokker og crotaler, men å modellere disse i 3D vil ta tid sier han. «Jeg har også fått en del spørsmål om å legge til veiledning/opplæring for nye spillere, som er en annen stor prioritet for meg.» Med disse ideene håper Eisenhauer også å lage en metode for brukere å laste opp sine egne musikk på nettet.

Percussive VR er nå tilgjengelig på Steam for $8,49 på rabatt.

Legg igjen en kommentar
(Visited 108 times, 1 visits today)