Vi tester: Robinson: The Journey

I Robinson: The Journey blir du satt i skoene til Robin, en gutt som er den eneste overlevende(?) etter at romskipet han var med på krasjlandet på en planet kalt Tyson III, denne frodige planeten minner om juratiden da dinosaurene regjerte. Imens du venter på at redningen skal komme, må du utforske planeten sammen med ditt kjæledyr «Laika» og en robot kalt «HIGS» for å overleve.

Spillet introduserer oppgaver som må løses for å overleve på planeten, problemer dukker stadig opp når du ferdes blant ville dinosaurer, du vil også få god hjelp av «HIGS» som kan gi deg et fugleperspektiv over området du befinner deg i. Laika er alltid leken og er gledelig med på en runde gjemsel hvis du har tid til overs.

Robinson: The Journey er uten tvil et av de mest komplette spillene til virtual reality per dags dato, her er det mye mer enn å bare løpe gjennom for å bli først ferdig med spillet. Du utforsker en fantastisk verden og et yrende dyreliv. Vi skulle gjerne ønske å se Playstation Move kontrollene introdusert i spillet, men den vanlig håndkontrollen gjør susen den også. Du kan bestille Robinson: The Journey her.

terningkast 5

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 375 times, 1 visits today)