«The Assembly» legger til støtte for håndbevegelse kontroller

nDreams, utviklerne av «The Assembly» har jobbet med å få bevegelses kontrollere til spillet den siste tiden, og Vive vil allerede få støtte for dette i dag. Mens Oculus og PSVR vil få støtte før utgangen av året.

Du kan se i videoen under hvordan det ser ut å spille The Assembly med bevegelses kontrollere i VR og vi vil tro at PSVR og Oculus vil ha ganske lik gameplay, mulig PSVR kan slite litt med trackingen, som flere har lagt merke til.

Det er godt å se at utviklere som har gitt ut spill velger å legge til bevegelses kontrollere til i spillene sine, vi vil også se en slik oppdatering til Technolust. Innlevelsen man får ved å bruke bevegelses kontrollere er ganske så mye større enn å sitte med en Xbox kontroller i hånden. Dette viser at utviklerne er virkelig dedikert til å få spillerens hender inn i VR.

the-assembly-motion-control-gif-04-fridge

nDreams som er Storbritannias største uavhengige spillselskap innen VR annonserte også for en uke siden at de har mottatt over 20 millioner kroner iløpet av en investerings runde. Selskapet Mercia Technologies PLC investerte 10 millioner kroner, og dette er etter at de allerede har investert over 40 millioner kroner ved en tidligere anledning. Resten av investeringene er gjort av enkeltpersoner.

Legg igjen en kommentar
(Visited 106 times, 1 visits today)