Vi tester: Batman Arkham VR

Batman: Arkham VR er et nytt Batman spill satt i Arkham universet og er eksklusivt for PlayStation VR. For første gang tilbyr de spilleren en unik følelse der du virkelig føler at du er Batman gjennom virtual reality.

Det å kalle Batman: Arkham VR et spill er nok å ta litt hardt i, det vipper nok litt mer over som en VR opplevelse. Det er en ganske linær gameplay med en serie av scener som varer i omtrent en time. Mye av denne tiden tilbringes ved å se på hendelsene som utspiller rundt deg. Dette skaper noen minneverdige øyeblikk, for eksempel nedstigningen med heis fra Wayne Manor til Batcave, dette tok pusten fra oss! Det er også flere øyeblikk hvor du vil komme ovenfor speil, hvor du speiler deg hvor hode og håndbevegelsene dine blir speilet mot deg, dette gir en forbausende god effekt. Det er et enkelt men et effektivt triks hvor du føler øyeblikkelig at du er «Batman».

Batman: Arkham VR er et godt eksempel på kvalitet fremfor kvantitet, og bør være et «must» å kjøpe for alle med PlayStation VR.

Spillet føles veldig gjennomført og gir en god smakebit på hva vi har i vente innenfor virtual reality, vi kommer faktisk ikke på noe som trekker dette spillet ned. Så derfor blir det terningkast 6 fra oss!

terningkast 6

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 677 times, 1 visits today)