HTC hevder de har solgt mer enn 140.000 Vive enheter

I forrige måned begynte et det å sirkulere rykter at Vive hadde solgt 140.000 enheter. Men i en konferansesamtale forrige måned avslørte de at de har solgt mer enn dette antallet.

 

Ifølge en utskrift av samtalen HTC hadde med Seeking Alpha, sier Chialin Chang at de har solgt mer enn 140.000 enheter, men vil ikke si et mer eksakt tall på salgene enda. Han var også veldig fornøyd med siste kvartal, og forventer gode salgstall iløpet av julen.

HTC sa også under konferansesamtalen at de selger hver enhet med fortjeneste.

htc-vive-vr-bundle-games-virtual-reality

Både facebook og HTC har ikke gitt ut salgstall for sine respektive VR headsets, noe som gjør det vanskelig for utviklere og investorer om de skal bruke tid og penger på VR. Vi har hørt at det er millioner av Gear VR ute hos forbrukere, dette kan nok ha noe med at de ble gitt ut gratis mange steder om du kjøpte en Samsung telefon. Daydream kommer også ut gratis for forbrukere som kjøper Pixel telefonene, og PlayStation VR har allerede en stor brukerbase.

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 140 times, 1 visits today)