De 5 beste PlayStation VR spillene du kan spille nå

PlayStation VR har vært tilgjengelig en liten stund nå og vi tenkte vi skulle gi dere en liste på 5 spill vi mener alle burde prøve. PS VR har blitt utrolig populært på kort tid, noe som helt sikkert har med prisen og tilgjengeligheten å gjøre. Det sitter allerede en brukerbase på over 40 millioner som har PS4 og kostnadene for å få VR inn i stuen din er ikke like stor som VR for PC.

Det finnes dusinvis av spill som allerede er tilgjengelig for PS VR, og det kan være litt overveldende å se igjennom PS Store eller butikkhyllene for å finne de beste alternativene. Så her har vi laget en liste på 5 spill vi mener er best.

Rigs: Mechanized Combat League

Rigs er et spill som virkelig beviser at PlayStation VR er i stand til å drive et fartsfylt, intenst, konkurransedyktig multiplayer skytespill ulikt noe annet du kan få til VR for øyeblikket. Det kombinerer intens action fra spill som Unreal Tournament med en sci-fi lignende sport drevet av roboter.

Batman Arkham VR

Batman: Arkham VR er et nytt Batman spill satt i Arkham universet og er eksklusivt for PlayStation VR. For første gang tilbyr de spilleren en unik følelse der du virkelig føler at du er Batman gjennom virtual reality.

Du kan lese våres anmeldelse av spillet her: Vi tester: Batman Arkham VR

Until Dawn: Rush of Blood

Hvis du leter etter et spill som får pulsen til å slå, da trenger du ikke å lete lengre, Rush of Blood er det perfekte spillet for deg. Dette er et «on-rail» shooter spill hvor du sitter i en berg og dalbane igjennom et «spøkelseshus». Her starter det stille og rolig ved at du skyter på blinker, akkurat som at du skulle vært på tivoli. Men så blir du sendt avgårde på en stengt bane hvor det kommer morderiske klovner som prøver å drepe deg, og du har to pistoler du må beskytte deg meg. Samtidig som du må skyte klovnene som prøver å ta deg må du også skyte ned blinker for å samle opp poeng. Vi vil ikke mene at dette er et AAA spill, men akkurat nå så er dette noe av det gøyeste du kan spille til PS VR.

Robinson: The Journey

Hvis du heller vil utforske en mystisk og fremmed planet, da er Robinson: The Journey midt i blinken for deg. Du blir satt i skoene til en gutt som heter Robin, som har krasjlandet sitt romskip på en planet full av dinosaurer. Sammen med en AI robot og en liten dinosaur vil du utforske og avdekke hemmeligheter på denne nye og spennende planeten dere har oppdaget.

Du kan lese våres anmeldelse av spillet her: Vi tester: Robinson: The Journey

BattleZone

Når du er ferdige med å sprenge bort fiender i Rigs og utforske fremmede planeter i Robinson: The Journey så må du komme deg bak spakene på en futuristisk tanks i spillet BattleZone. Spillet debuterte for første gang i 1998 men er nå fornyet for PlayStation VR. Spillet er et helt fantastisk multiplayer spill og vi anbefaler dette på det sterkeste. Selv om spillet kanskje ikke ser så spennende ut på traileren, så er det en helt annen opplevelse når du selv sitter bak spakene i VR.

Legg igjen en kommentar
(Visited 591 times, 1 visits today)