Utviklerne til «Dark Souls» ønsker å flytte serien over til VR

Grøss og skrekk sjangeren er den som har store fordeler når teknologien til vr forbedrer seg. Skrekk scener og grøssende atmosfære kan allerede få hjerterytmen vår til å økes når vi ser eller spiller på vanlig dataskjerm, men i et isolert område som VR headsettet tilbyr så er saken en helt annen.

Souls serien som inkluderer: Demon’s souls, og de tre Dark Souls spillene, er en samling av vestlig RPGer som benytter seg mye av grusomme monstre og grøssende atmosfære. Nå ønsker utviklerne å gjøre dette til en del av virtual reality i 2017. Spill som Chronos og Edge of Nowhere (som du kan se under) er deler av det som vil gjøre serien så spesiell.

I 2016 ble «The Golden Joystick Awards» avholdt den 18. november, og det var et lite fnugg av informasjon som ble avdekket under pre-showet’s live stream. Verten Julia Hardy snakket med Atsuo Yoshimura, produsenten for Dark Souls 3 om Souls serien og ryktet det har pådratt seg om å være for vanskelig og skremmende. I intervjuet spurte Hardy om hva Yoshimura syntes om VR personlig, og om vi noengang ville se Dark Souls i virtual reality. Yoshimura svarte at de allerede hadde satt en gruppe på saken. Vi krysser fingrene for at det de jobber med er et fullverdig spill og ikke bare en kort opplevelse som noen av de andre eksklusivene som har kommet tidligere.

Legg igjen en kommentar
(Visited 113 times, 1 visits today)