Vi tester: «Tactera» til Gear VR

Hvis strategi spill er noe du brenner for, så burde du ta en titt på Tactera til Gear VR, dette er ett av spillene man virkelig burde teste til det trådløse headsettet.

Ved første øyekast så kan kanskje spillet se litt kjedelig ut, men ikke la deg lure. I Tactera sitter du i rollen som en kommandør over et krigsområde, her må du strategisk velge territorium du ønsker å ta over på en måte som kan minnes som å spille sjakk. Hvert felt kan okkuperes av tre tropper fra hvert lag per omgang, jo flere tropper du har i feltet jo større sjanse er det for at du klarer å ta det over. Etter hver runde får du mulighet til å velge ett felt du ønsker å spille om, resten vil bli kjempet automatisk.

Kampen starter ved at begge lag velger ut 3 kampenheter hver, dette kan variere fra små jeeps til luftballonger og satellitter som sender ned en stråle av masseødeleggelse. Husk at når du velger en enhet til kampen vil denne være utilgjengelig de to neste kampene, så her må du passe på at du sparer de mest effektive troppene til de vanskeligste kampene. Når kampen starter vil du få oversikt over et kart hvor slaget skal utkjempes, på kartet er det flere baser du kan ta over for å produsere flere tropper. Til å begynne med starter du med 1, 2 eller 3 baser, avhengig av hvor mange tropper du hadde i feltet før du startet.

Tactera var et overraskende interessant spill, og med multiplayer funksjon så er dette noe jeg ser for meg at jeg kommer til å bruke flere timer på. Selv om alt spilles som et hologram og visuelle effekter er begrenset så er det fortsatt noe med spillet som virkelig fenger. Spillet kjører glatt på våres Samsung S6 og til og med når vi filmet fikk vi ut en god halvtime med spilling før mobilen ble overopphetet (noe som vanligvis skjer etter 15 minutt). Et polert spill som virkelig fortjener en god karakter.

terningkast 6

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 165 times, 1 visits today)