Lokale eventer i Pokemon Go

Etter å ha surfet litt på Twitter i dag så fant vi en interessant nyheten fra japan sist måned, disse bildene ble delt fra Masashi Kawashima som jobber for Niantic Labs.

lapras_japan_sightings

lapras_japan_post

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ifølge oversettinger vi fant på nettet så skal Pokemon Go trenere i Iwate, Miyagi og østkysten av Fukushima hatt en Lapras event sist måned, på eventen skal trenere ha oppdaget en overflod av Lapraser i disse områdene mellom 21. og 23. november.

lapras_japan_map-1024x874

Dette område var også det som ble hardest rammet av tsunamien i 2011, og atomkraftverket TEPCO ble ødelagt. Dette er kanskje gamle og unyttige nyheter for oss nordmenn nå, men det betyr også at vi kan forvente oss lokale eventer i fremtiden, der vi kan oppleve en større sjanse for å fange noen av de litt mer sjeldnere pokemon.

Legg igjen en kommentar
(Visited 378 times, 1 visits today)