Rez Infinite og Pokemon Go mottar verdens første VR/AR Game Awards pris

Det var en spennende natt i spillindustrien da det årlige arrangement Game Awards tok over Internett. Geoff Keighley var vert for en av de mest prestisjefylte prisutdelingene i spillindustrien. Industriens største og beste møtte både på nett og i person for å følge med og konkurrere mot hverandre. Det var en spennende natt for alle spilltyper.. bortsett fra virtual reality.

Dette var første året «The Game Awards» inkluderte en Beste VR spill kategori. Dette i seg selv er tilfredsstillende nok for oss å høre, men de nominerte spillene fikk oss til å lure. Alle de nominerte spillene var Playstation VR titler, og ikke en eneste Oculus Rift eller HTC Vive eksklusiv på listen. Ta en titt på de nominerte spillene selv.

 

playstation-vr-virtual-reality-headset

Ingen av disse spillene er dårlige spill, de fleste er faktisk ganske bra. Men de er alle knyttet til Playstation VR. Her virker det som at valgkomiteen har utelatt Oculus og Vive spill og opplevelser bevisst.

Nattens vinner: Rez Infinite, er en fantastisk opplevelse som har imponert mange, inkludert en av de mest fremstående aktørene innen VR: Palmer Luckey, den fortjener virkelig en bemerkning.

Selv måten «Beste VR Spill» prisen ble annonsert på var skuffende. Keighley utnevnte prisen før showet startet , på det som kalles «Pre Show» uten at noen tok imot prisen, og ingen introduksjon eller forklaring.

pokemon-go

Utvidet virkelighet (Augmented Reality) fikk også en del oppmerksomhet da Niantic tok imot prisen «Beste Mobil Spill» samt «Beste Familie Spill» for Pokemon Go.

Alt i alt så ble VR litt oversett i utdelingen. Teknologien er her, den har fått oppmerksomhet, men publikum er ikke helt klare for å gi det full oppmerksomhet enda.

 

 

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 160 times, 1 visits today)