«Starblood Arena» ble annonsert til PlayStation VR under årets PSX arrangement

Under PlayStation Experience i helgen ble det avslørt at Resident Evil 7 demoen og Ace Combat 7 traileren vil bli sluppet ganske snart til PS VR, og vi kan se at Resident Evil 7 demoen allerede ligger på PlayStation Store. Men det var også et helt nytt spill som ble avslørt under arrangementet, og det var «Starblood Arena».

Starblood Arena setter deg i cockpiten til en stor mech-maskin, i et første-person skytespill eksklusivt for PlayStation VR.

Traileren viser både Battle Royal og Team Deathmatch, og du må manøvrere rundt i en lukket arena med ulike gjenstander som blokkerer din vei og som du kan søke dekning bak. Det finnes en rekke mechs med forskjellige styrker og svakheter. Spillet er rettet mot en multiplayer opplevelse, men PlayStation Plus er nødvendig for å spille online. Så vi vil nok også se en ganske solid singleplayer modus i spillet.

Legg igjen en kommentar
(Visited 127 times, 1 visits today)