Få 5 spill for kun 750kr på Oculus Home

Oculus har lagt ut en «Launch Bundle» på Oculus Home, hvor du kan spare mye penger om du ikke har noen av spillene fra før.

Med lanseringen av Oculus Touch så vil du kunne få en helt ny opplevelse med din Rift, og da trenger man selvfølgelig spill som støtter Oculus Touch. «Oculus Touch Bundle» gir deg 5 spill med 25% rabatt, spillene ville hatt en samlet pris på på 1080kr, men du vil nå få hele samlingen til kun 750kr.

Det helt nye spillet «I Expect You To Die» setter deg i rollen til en hemmelig agent som må løse flere gåter og unngå å dø.

«The Climb» som har allerede vært ute en stund, hvor du tidligere har brukt Xbox one kontrolleren har nå fått støtte for Oculus Touch, og gjør dette fjellklatrer spillet til en helt ny opplevelse.

«Superhot» som allerede er utgitt som et standard spill uten VR, har nå kommet som VR-versjon, som har blitt omtalt som det mest unike første-persons skytespillet ute til VR nå.

«Space Pirate Trainer» er et intenst «wave shooter» spill, hvor du må skyte ned bølger av droner mens du selv må unngå å bli truffet selv.

Det siste spillet som følger med er «Kingspray», her kan du tagge ned vegger sammen med flere andre spillere i en multiplayer modus eller spille alene i en single player modus.

Og det stopper ikke helt enda, om du kjøper denne pakken, vil du også få med Ripcoil som har en prislapp på $10.

Legg igjen en kommentar
(Visited 120 times, 1 visits today)