Slik spiller du Oculus Touch spill med Vive

For HTC Vive eiere uten Rift har ReVive «hacken» blitt et populært verktøy for å få tilgang til eksklusive titler på Oculus Rift. Dette ser ut til å fortsette med lanseringen av Oculus Touch.

Utvikleren bak programvaren har lansert versjon 1.0 denne uken, som gir støtte for å spille Oculus Touch spill på Oculus Home, og det er også blitt lagt til en auto updater som fikser kommende problemer.

Som utvikleren CrossVR påpekte på Reddit, så vil det sannsynligvis dukke opp noen spill som må patches etterhvert. Det er også viktig å få med seg at Vive kontrollerne ikke kan emulere finger «trackingen» Oculus Touch har. Så det er nok mulig noen titler vil bli umulig å bruke med Vive, men antall spill hvor disse funksjonene er viktig er få.

Mange av spillene som støtter Touch er allerede tilgjengelig på Vive, men Oculus har noen spill som vil være eksklusive til Oculus Rift, som for eksempel  The Unspoken fra Insomniac Games og VR Sports Challenge. Og det vil bli en rekke med flere spill som Lone Echo og Arktika.1.

Får å nedlaste ReVive går du hit og følger denne guiden:

  1. Install Oculus Home and skip the first-time setup.
  2. Download the latest Revive installer from the releases page.
  3. Install Revive in your preferred directory, exit SteamVR before overwriting an existing installation.
  4. Start SteamVR if it’s not already running.
  5. Open the dashboard and click the new Revive tab.

If you don’t see the Revive tab, go to the start menu on your desktop and start the Revive Dashboard.

revive_black

Legg igjen en kommentar
(Visited 170 times, 1 visits today)