Vi tester: Bullet Train

Bullet Train er et spill utviklet av Epic Games hvor du tar i bruk Ouclus Touch, som er uten tvil den mest avanserte bevegelseskontrolleren vanlige folk har muligheten til å kjøpe.

Bullet Train er bare en demo der du blir plassert i et tog på vei til en tog stasjon, på toget viser de hvordan du kan teleportere deg rundt, plukke opp våpen og skyte med dem. Når du kommer frem til Tog stasjonen vil du ha en uttalige rekke fiender du må eliminere, dette kan du gjøre ved å bruke våpen som ligger rundt på tog stasjonen, som rifler, pistoler og pumpehagler. Men du har også muligheten til å plukke kulene som blir skutt mot deg, for å så kaste de tilbake på fienden, du kan også kaste våpenet ditt eller en håndgranat mot fienden.

Demoen er laget av Epic Games, som holder på med fullversjonen med navnet Robo Recall og vil lanseres tidlig neste år. Demoen er noe av det morsomste vi har prøvd til Oculus Touch og jeg har ikke tellingen på hvor mange ganger vi har tatt turen til tog stasjonen. Vi har til og med prøvd å spille igjennom uten å skyte en eneste kule, som du kan se nedenfor. Det er litt vanskelig å gi et terningkast til en demo, men om vi må gi et terningkast så blir det en sterk femmer. Det eneste som trekker ned er at man ikke har muligheten til å bevege seg på en annen måte enn å teleportere seg. Vi skjønner hvorfor dette blir brukt, det er for å unngå at folk skal føle seg uvel ved å spille spillet. Men det å legge til muligheten for å bevege seg fritt, slik at folk som tåler dette kan bruke det hadde gjort dette spillet komplett!

terningkast 5

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 213 times, 1 visits today)