«The Unspoken» kommer med «Spectator Mode», nye klasser og arenaer i 2017

Insomniac Games har nå lagt ut sine planer for neste år, og her er det en hel masse nytt!

The Unspoken ble lansert for bare et par uker siden sammen med Oculus Touch. I dette multiplayer spillet må du kjempe mot andre spillere ved å kaste magi og blokkere innkommende angrep fra din motstander.

Les også: Epic Games «Robo Recall» har nesten like stort budsjett som det første «Gears Of War» spillet.

Utviklerne har nå fortalt hva vi kan forvente av spillet neste år, her er det en hel rekke med nye ting som arenaer, nye angrep, klasser og karakterer.

Det vil komme en ny arena som er satt i Chicago, dette vil være en dynamisk og dramatisk arena. Her kan du se en sniktitt på et av de planlagte miljøene.

theunspoken-arenaconcept-640x360

Det vil også komme nye klasser, og de har hintet til at det kan komme nye spells for klasser som allerede er i spillet. Du vil også ha muligheten til å endre utseende på din karakter med for eksempel nye kapper.

skjermbilde

Nye spill moduser er også planlagt neste år, dette er hva Insomniac har å si «The very nature of Spellcasting will evolve, even as the 1v1 duel lives eternal», noe som kan hinte til at vi vil få flere spillere inn på samme arena.

Det vil også bli lagt til en Spectator Mode, slik at folk kan komme inn å se på kampene som tilskuere, det vil også legges til en mulighet for å streame spillet direkte, hvilken plattformer dette vil gå til er vi ikke sikre på enda, men det er nok en stor mulighet for at dette blir Twitch og Facebook.

 

Legg igjen en kommentar
(Visited 151 times, 1 visits today)